Siječanj 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Koja je vaša favoritkinja?

Moreska i finalistkinje WTM

Subota je rezervirana za pobjede – Vatreni će u Kalinjingradu pobjediti Nigeriju, a u Korčuli će jedna djevojka pobijediti na natjecanju za World Top Model Croatia 2018.!

Trinaest manekenki pripremalo se u resortu Port 9 za veliku završnicu na kojoj će biti odabrana hrvatska predstavnica za prestižno natjecanje World Top Model. U subotu, u Centru za kulturu Korčula, djevojke će pokazati svoje umijeće u modelingu noseći kreacije brendova AE design, Axa Moda, Bags by Kristina, Iva Karačić, Galeb i Högl. Publiku će kroz događanje voditi Boris Kosmač, a za glazbeni užitak pobrinuti će se mlada jazz pjevačica Dora Škender i fenomenalni Jacques Houdek kojeg Korčulani željno očekuju još od njegovog prošlogodišnjeg nastupa na izboru World Top Model Croatia.

Spektakl mode i ljepote održava se pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Korčule i Turističke zajednice Korčule koja je svim natjecateljicama omogućila fantastično opuštanje večer prije finala – posjet otvaranju Festivala viteških igara.

Foto: Gregor Podvinski

About The Author

Related posts