Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ključni komadi brenda kojeg obožavaju sve trendsetterice

moda
U moru brendova koje danas možemo pronaći, uvijek se pozitivno iznenadimo kada ispliva onaj jedan koji donosi zanimljivu i drugačiju modnu priču. Ovog puta riječ je o Pixie Marketu, američkom brendu koji polazi od filozofije održive mode, vječnog minimalizma i klasike, ali i krajnje zanimljivih krojeva s kojima je poseban izgled zagarantiran.

Kao što smo spomenuli, Pixie Market svojim odjevnim komadima u potpunosti osvaja sve one koji vole klasičan izgled, nježne i neutralne boje, ali i pokoji trendovski komad vrlo vješto ukomponiran u prepoznatljivu jednostavnu estetiku. Već na prvi pogled jasno je kako je ovaj brend idealan za ženu koja voli modu, udobnost i poigravanje s različitim tkaninama i krojevima. Kao krajnji rezultat, Pixie Market ima za ponuditi neke od najzanimljivijih odjevnih komada koji dolaze u lagano dekonstruiranoj formi te su sjajan poligon za kreiranje jedinstvenih odjevnih kombinacija.

Džemper (1050 kn)

Hlače (1150 kn), baloner (2400 kn)

Top (730 kn)

Blejzer (1800 kn)

Kaput (3200 kn)

Premda je riječ o brendu koji uglavnom naglasak stavlja na neutralne tonove, mogu se pronaći i boje koje se savršeno kombiniraju sa zemljanim tonovima stvarajući nepogrješivu sinergiju upečatljivih statement komada s onim basic. Pixie Market osim kombinacija boja, iznimno dobro modelira balans između ženstvenih komada i nešto širih krojeva. Naime, haljine, ali i hlače koje možete pronaći u ponudi spomenutog brenda, oduševit će i one najzahtjevnije svojoj divnom izvedbom, funkcionalnošću i dizajnom.

Haljina (1100 kn)

Suknja (840 kn), jakna (1800 kn)

Džemper (1200 kn)

Bluza (725 kn), hlače (800 kn)

Hlače (870 kn)

Pixie Market pronašao je sjajnu formulu na koji način u svom dizajnu zadržati klasiku, ali objediniti i trendove, stoga možemo zaključiti kako je riječ o brendu kojem svakao valja dati priliku. Bez obzira na to što je riječ o američkom brendu, dobra vijest je ta što dostavljaju u Hrvatsku, stoga ne preostaje ništa dugo nego da zavirite u aktualnu ponudu jer smo sigurni kako će baš svatko pronaći nešto za sebe i garderobu nadopuniti kvalitetnim i posebnim odjevnim predmetima.

Džemperi (1350 kn)

Kaput (2950 kn)

Haljina (880 kn)

Majica (550 kn), haljina (1350 kn)

Hlače (1650 kn)

About The Author

Related posts