Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Klasične haljine kao ključan komad dobrog stila

moda haljina
Iako svakodnevno svjedočimo brojnim promjenama u modi, postoje oni odjevni predmeti koji su se nametnuli kao vječni klasici bez roka trajanja. Haljine su bez imalo razmišljanja odjevni predmet koji svi imamo u svojim ormarima, pa zašto kolekciju ne biste nadopunili još nekim ključnim klasičnim modelima koji će divno pristajati brojnim prigodama i baš uvijek jednako oduševiti.

Haljine volimo iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih je činjenica kako je riječ o komadu koji je iznimno prilagodljiv. Tako imamo haljine koje su lepršave i fluidne te kao stvorene za dnevne opuštene kombinacije, trendi maxi modele ili pak one nadopunjene šarmantnim detaljima u vidu cvjetnog uzorka, ili printa. Ipak, osim spomenutih modela, ne smijemo zaboraviti na one jednostavne klasične koji koketiraju sa senzualnim i ženstvenim stilom, dolaze u zagasitim ili pak zemljanim nijansama te uz odabir upečatljivog nakita izgledaju glamurozno i raskošno s dozom minimalizma koji ovu modnu priču zaokružuje na pravi način.

Govorimo li o krojevima, najčešće je riječ o A kroju koji seže do koljena, ali naravno može varirati te biti upotpunjen romantičnim volanima, peplum detaljima, transparentnim ukrasima ili čipkom. Baš takvu, elegantnu, ženstvenu i profinjenu haljinu svaka žena mora imati u ormaru, a budući da se nalazimo u periodu kada je kombiniranje outfita stavljeno na čekanje, pravi je trenutak da iz udobnosti vlastitog doma u online trgovinama pronađete klasične modele koji će biti vječni i koje ćete sigurno nositi još puno godina!

U nastavku potražite 15 divnih modela iz aktualne ponude najdražih brendova!

Self Portrait (cijena na upit)

H&M (500 kn), Uterque (1200 kn)

Topshop (300 kn)

Uterque (1200 kn), Bershka (250 kn)

Brandon Maxwell (cijena na upit)

Zara (140 kn), Christopher Kane (cijena na upit)

Uterque (1200 kn)

Zara (150 kn), &OtherStories (700 kn)

Zara (400 kn)

H&M (250 kn), Stradivarius (140 kn)

About The Author

Related posts