Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Klasična bijela majica koja će vas osvojiti ovog ljeta

NOELLE by Robert Sever (1)

Inspiriran jedinstvenom ženskom ljepotom, beauty brand NOELLE udružio je snage s omiljenim hrvatskim dizajnerom Robertom Severom i odlučio svoje obožavateljice darivati

T-shirtom NOELLE by Robert Sever, koji krasi nezaobilazan print poznatog dizajnera. Ovo je još jedan dokaz da se moda i beauty savršeno nadopunjuju, a inspiracija Robertu Severu, kao u svemu što radi, su i ovog puta žene. Zato ne čudi što ovaj T-shirt krasi lik ženskog lica. „Svaka žena ima posebno lice, koje odražava njezinu osobnost i baš kroz ovaj dizajn, koji je stvaran akvarel tehnikom, želio sam uhvatiti dvije najbitnije karakteristike žena istovremeno: snagu i senzualnost“, izjavio je povodom ove suradnje dizajner Robert Sever.


U njegovim ljetnim kombinacijama jako često dominira upravo ovaj statement komad, klasični T-shirt, koji je iz sezone u sezonu, nezaobilazan komad ljeta. Bilo da ga kombinirate s jeans suknjama, hlačama ili ljetnim laganim suknjama, nećete proći nezapaženo s majicom koja nosi jedinstvenu poruku. Klasik u ljetnim casual kolekcijama, bijela majica s originalnim printom, savršeno će se uklopiti u svaki outfit. NOELLE je brand fokusiran na kvalitetu i feel good osjećaj koji želi probuditi kod svih žena. Svaka od njih zahvaljujući različitim karakterima, uz pomoć NOELLE kistova na najbolji mogući način komunicira svoju osobnost.
Različitost i raznolikost samo dodatno naglašava ljepotu svake žene, a NOELLE žene su snažne, karakterne, jedinstvene, senzualne i sa stavom, baš kao i lice koje krasi ovaj
pamučni bijeli T-shirt, koji će zasigurno biti hit ovog ljeta, a prve su ga isprobale poznate influencerice Paula Sikirić i Lidija Lešić. Dvije mlade i uspješne žene različite kad je u pitanju karakter, izgled i stil koji njeguju, oduševljene su ovom suradnjom, a svoj su NOELLE by Robert Sever T-shirt uklopile u svoje odjevne kombinacije idealne za vruće ljetne dane.

Prave trendseterice znaju da je obavezan ljetni klasik majica s porukom kombinirana s jeansom ili ljetnim lepršavim suknjama, a ove sezone poruka se krije u originalnoj ženskoj ljepoti.

NOELLE by Robert Sever (3)
image-168012

Svoju NOELLE by Robert Sever majicu možete dobiti na poklon kupnjom NOELLE
proizvoda u vrijednosti od 200 kuna ili u slobodnoj prodaji po cijeni od 49,90 kuna. Majica je
dostupna ekskluzivno u BIPA poslovnicama te na NOELLE webu: noellebrush.com/.

Izvor V.B Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts