Rujan 22, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Klapa Rišpet slaveći ljubav, najavila drugi koncert

Klapa_Rispet_SBP

Mjesec ljubavi, ne može proći bez lijepe klapske pjesme. Da tako i bude, na radost brojne publike, potrudila se klapa Rišpet.

Članovi jedne od najuspješnijih klapa, najavili su 25.02. u Koncertnoj dvorani Lisinski, večer prepunu emocija, ljubavi, neizostavnog mediteranskog i dalmatinskog ugođaja, ali su pripremili još nešto.

Naime, zbog velikog interesa publike i u kratkom roku rasprodanog prvog nastupa, samo dan kasnije 26.02., održati će se još jedan koncert u hramu glazbe, dvorani Lisinski.

klapa_ripet_kd_lisinski_ Pero Kozomara
image-182718

Vjerujemo kako nema bolje pozivnice za proslaviti ljubav, uz klapsku pjesmu, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Uspješnice ‘Reći ćeš mi fala’, ‘Samo njoj ću pivat’, “Šta mi ljube oćeš kazat”, “Prsti zapleteni”, ‘Fališ mi’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, ‘Jedina jubav moga života’ ili aktualna Kada ljubav dvije duše spoji, na savršen način predstavljaju glazbenu filozofiju klape Rišpet, koja slavi život i ljubav.

‘Presretni smo, da smo prvi dan koncerta rasprodali mjesec dana ranije, gotovo isto kao prošle godine. Ulaznice za drugi koncert još uvijek su u prodaji, ostalo je još nešto na blagajnama Lisinskog i ulaznice.hr.
Toplo se nadam da će se ljubav između zagrebačke publike i Rišpeta nastaviti i da će se ubrzo i drugi koncert 26.02. rasprodati. Interes je zaista veliki i klapa i ja jedva čekamo izaći na pozornicu predivne dvorane Lisinski.
Biti će to obje lipe noći dalmatinske pisme’, istaknuo je Pero Kozomara.

Ekipa se vrijedno priprema za ova dva koncerta, kako bi se na najbolji mogući način odužili svojoj publici za sve ove godine, prije svega vjernosti i ljubavi.

Piše L.A Foto  Pero Kozomara

About The Author

Related posts