Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kim sestru nazvala ‘idiotom’ jer je ostala u vezi s Tristanom koji ju je prevario

kardashians ss

Preljubnički skandal koji je Tristan Thompson priredio Khloe Kardashian još uvijek je vruća tema unatoč tome što je od njega prošlo devet mjeseci

Kad se u travnju prošle godine doznalo da košarkaš Tristan Thompson vara Khloe Kardashian koja je bila u 9. mjesecu trudnoće, svi su imali neko mišljenje o tome i svi su iščekivali Khloeinu reakciju.

A kada je ona odlučila ostati s njim, šokirala je mnoge. Khloe je sada sa sestrama Kourtney i Kim gostovala u emisiji Andyja Cohena gdje su se osvrnuli i na taj skandal.

tristan thompson inst ss
image-152415

Cohen je tako upitao Kourtney bi li ona ostala s Tristanom da je na sestrinom mjestu, na što je ona odgovorila da bi.

U raspravu se odmah ubacila Kim, dodavši da je Kourtney sa Scottom Disickom, s kojim je provela osam godina, prošla svašta.

“Khloe bi bilo puno bolje da ga je ostavila s obzirom na precepciju koju javnost ima o njoj. Puno je teže ostati u takvoj vezi kad cijela javnost misli da si idiot”, rekla je Kim, na što se Khloe samo nasmijala.

Iako se pričalo da su na rubu prekida, Khloe i Tristan još uvijek su zajedno. Kardashianka bi navodno voljela s njim imati još jedno dijete i stalno naglašava koliko joj je kćerkica True promijenila život.

“Khloe je svu svoju ljubav i energiju usmjerila na True. Dijete je njoj i Tristanu pomoglo da ostanu bliski unatoč svemu”, ispričao je izvor.

Izvor: RTL Foto Screenshot

About The Author

Related posts