Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kim Kardashian pljačkaši držali na nišanu u Parizu!

kim kardashian twitter

Zbog napada je Kanye prekinuo svoj koncert u New Yorku…
Rano ujutro oko 2:30h, Kim Kardashian West pretrpjela je veliki šok u Parizu gdje boravi zbog Fashion Weeka, prenosi Europe1.

Naime, dvojica muškaraca maskiranih u policajce, prvo su vezali lisicama njenog noćnog čuvara ispred sobe, a onda su ušli u sobu gdje je Kim spavala, zaprijetili joj pištoljem, zavezali je i zatvorili u kupaonicu dok su krali milijune dolara vrijedan nakit.

“Kim je jako potresena, ali neozljeđena”, potvrdila je njena glasnogovornica Ina Treciokas.

Reality zvijezda bila je smještana u luksuznoj vili za razliku od sestara – Kourtney i Kendall koje su odsjele u The Peninsula Hotel u gradu. Kako je potvrdio glasnogovornik njihovog hotela, tamo se nije dogodio nikakav napad.

U vrijeme njenog napada, Kanye West bio je u New Yorku gdje je nastupao na Meadows festivalu. Koncert je prekinuo 20 minuta ranije, tijekom pjesme “Heartless” objavivši: “Žao mi je, hitni slučaj u obitelji, moram prekinuti nastup”.

Čini se da su ove vijesti obradovale dežurne hejtere na internetu pa su brojni tviteraši zbivali šale na Kimin račun vezano za nesretni događaj.

Prvi je u njenu odbranu stao poznati TV komičar James Corden, koji je sve hejtere i šaljivdžije podsjetio da je Kim ipak nečija majka, kćer, supruga i prijateljica.

„Budite fini ili začepite“, napisao je James.

Kimina prijateljica Crissy Teigen također je bila zatečena reakcijom dijela javnosti.

 

„Molim vas, nemojte misliti da mislim da su poznate ličnosti specijalne pahuljice. Jednostavno mi nedostaje empatije, generalno, za sve“, zaključila je ona.

Čak je i dežurni kritičar lika i djela Kim Kardashian, poznato TV lice Piers Morgan, poslao poruku podrške napadnutoj starleti.

Izvor MTV Foto Twitter

About The Author

Related posts