Travanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kim Kardashian otkrila koje je ime dala sinu!

kim kardashian ss

Zvijezda reality showa Kim Kardashian objavila je da je svoje četvrto dijete, dječaka kojega je prošli tjedan rodila surogat majka, nazvala Psalm West.

Kardashian je napisala “Psalm West” u objavi na Twitteru gdje je prati više od 60 milijuna obožavatelja i to uz fotografiju djeteta omotanog u dekicu i poruku “Beskrajno smo blagoslovljeni. Imamo sve što trebamo”.

Kim Kardashian ss
image-162883

Ime Psalm je hebrejskog porijekla i znači pjesma. S obzirom na to da su Kim i Kanye poznati kao veliki vjernici, odabir možda i nije toliko iznenađujuć.

Ipak, reakcije na društvenim mrežama su podijeljene, a mnogi su se potrudili i napravili meme i našalili se s imenom, uključujući i jednog korisnika Twittera koji je napisao: “Barem ga nisu nazvali Ponovljeni zakon”.

Kim i njezin suprug, glazbenik Kanye West imaju i troje druge djece – djevojčicu Chicago koju je također rodila surogat majka u siječnju 2018., trogodišnjeg sina Sainta i petogodišnju kćer North.

kim kardashian inst ss
image-162884

Kim je rekla kako se odlučila imati još djece uz pomoć surogat majke jer su je liječnici nakon što je rodila sina Sainta 2015. upozorili da se izlaže ozbiljnim zdravstvenim rizicima ako ponovno zatrudni.

Podsjećamo, Kim i Kanye dobili su četvrto dijete prije tjedan dana, a sretnu su vijest također objavili putem društvenih mreža

Izvor  dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts