Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kendrick Lamar predstavio novi spot na ulicama New Yorka

article_big_1427964372Picture_1

Kendrick Lamar svakako zna kako iznenaditi svoje obožavatelje – 1. travnja navečer nenajavljeno je predstavio svoj novi spot “King Kunta”, i to ni manje ni više nego na čuvenom njujorškom  Times Squareu.

Premijeru je organizirao u suradnji s Beats billboardom, a spot je prikazan na Marriott Marquis Hotelu na uglu 46. ulice i Broadwaya. Okupljeni fanovi mogl isu i čuti pjesmu, zahvaljujući Beats Pill zvučniku koji je bio postavljen na ulici.

U spotu možemo vidjeti Kendricka kako šeće ulicama Comptona, a neki dijelovi spota snimljeni su za vrijeme održavanja poznatog Compton Swap Meet-a. I da, vidimo ga i kako pleše, pomalo drugačijim pokretima od onih u spotu za “i”.

A za one koji sinoć nisu šetali Manhattanom, Lamar je postavio spot i na Vevo, pa ga možete pogledati u nastavku:

 

 

Ovo nije prvi put da je Kendrick Lamar promovirao album na ulicama. Prije svega desetak dana, glazbenik je zaustavio promet  na jednoj od najprometnijih ulica u Los Angelesu, i održao koncert iz pokretnog kamiona. A još prije nenadanih pojavljivanja u New Yorku i Los Angelesu, Lamar je iznenadio svijet objavivši svoj novi album To Pimp A Butterfly punih tjedan dana prije nego što je bilo najavljeno. Album je odmah postigao veliki uspjeh i kod publike i kod kritike, a on predstavlja i veliki osobni uspjeh ovog glazbenika, koji otvoreno govori o osjećajima krivnje zbog uspjeha i napuštanja Comptona, i depresijom s kojom se borio, o čemu je govorio u intervjuu za MTV News.

Izvor: MTV.com

About The Author

Related posts