Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

Scarlet Stallone

U Hrvatsku je stigao poznati glumac Sylvester Stallone sa suprugom Jennifer te kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet.

Da je Lijepa naša svake godine sve popularnija ljetna destinacija bogatih i slavnih, ove godine dokazali su Cristiano Ronaldo u Dubrovniku, zvijezda “Spasilačke službe” David Hasselhoff na nepoznatoj domaćoj lokaciji te glumac Vladimir Furdik, slavni Night King iz hit serije “Igre prijestolja” koji se zabavljao u samom centru Zagreba.

A sada je u Hrvatsku, točnije Dalmaciju stigao i poznati glumac Sylvester Stallone sa ženama svog života – suprugom Jennifer te kćerima Sistine, Sophijom i Scarlet.

Scarlet Stallone
image-167066

Vesela obitelj stigla je u Split, zatim je posjetila Hvar, ali i Vis, što smo vidjeli na fotografiji zanosne Sistine koja je najaktivnija na društvenim mrežama. I dok 72-godišnji Rambo uživa u miru i tišini, njegove kćeri se odlično zabavljaju te tulumare, a redovito časte svoje pratitelje atraktivnim fotografijama.

Kao što smo već naglasili, 21-godišnja Sistine prednjači u tome, a nakon selfie fotografije u bijelom bikiniju, plavuša je sljedbenike sada počastila fotografijom cijelog tijela u zlatnom bikiniju za koju je dobila samo komplimente.

scarlet stalone
image-167067

Obitelj uživa na luksuznoj jahti, kako i priliči svjetskim zvijezdama, jede samo domaće specijalitete, a posjetili su i prekrasnu Modru špilju.

Slavne sestre zajedno samo na Instagramu imaju više od 2,5 milijuna obožavatelja, pa će ovo biti još jedna odlična promocija za Hrvatsku i turizam.

Izvor dnevnik.hr Foto screnshoot, instagram

About The Author

Related posts