Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kći popularnog repera izgubila život u groznoj nesreći: “Prihvaćamo Božju volju i nemamo zlobe u srcu”

Erica Supreme Barrier i Eric B

Kći popularnog američkog repere Erica B-ja, 28-godišnja Erica Supreme Barrier izgubila je život u prometnoj nesreći kada je, prema policijskom izvještaju, na njezin automobil koji se zaustavio na cesti naletio kamion, piše Daily Mail.

Erica je bila hitno prevezena u bolnicu gdje je nažalost i preminula, a vozač kamiona je prošao bez ozlijeda. Vijest o strašnoj tragediji potvrdio je sam Eric B putem društvenih mreža, gdje se i sam oprostio od svoje voljene kćeri.

Naime, on je profilu na Instagramu objavio video u kojem su Erica bila pridružila na pozornici tijekom jednog od nastupa i emotivnom objavom ganuo srca svojih fanova.

Erica Supreme Barrier i Eric B
image-185043

“Želimo iskreno zahvaliti svima iz cijelog svijeta na podršci i ljubavi u ovim teškim vremenima. Molim vas, nastavite se moliti dok se mi pripremamo da položimo Ericu na konačan počinak. Molimo se i za drugog vozača. Naša srca također su uz njega i njegovu obitelj jer mi u srcu nemamo zlobe. Prihvaćamo Božju volju i želimo se zahvaliti dobrim liječnicima i besprijekornom medicinskom osoblju koje se brinulo za našu kćer u bolnici”, napisao je između ostalog Eric B.

Erica Supreme Barrier
image-185044

Njegovi pratitelji su mu u komentarima uputile izraze sućuti i žaljenja, uz puno poruka podrške i utjehe.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts