Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kate Middleton otkrila zanimljive detalje o svom najmlađem sinu!

Princ Louis ss
Kada u kući imate jednogodišnjaka morate biti spremni na svaki njegov korak ili malenu nepodopštinu. Budući da je to vrijeme kada većina djece prohodava, padovi su učestali, stoga većina roditelja hoda za njima kako bi smanjili ozljede. Sličnu situaciju, treći puta za redom, sada prolazi i vojvotkinja od Cambridgea.

Tijekom još jednog u nizu službenih kraljevskih pojavljivanja, ovoga puta u Bletchley Parku u Buckinghamshireu, 37-godišnja majka troje djece, Kate Middleton, raspričala se o svom najmlađem djetetu – jednogodišnjem princu Louisu.

Princ Louis ss
image-162628

Razgovarajući s jednom od žena, vojvotkinja od Cambridgea priznala je kako su ona i princ William zbog njihovog najmlađeg djeteta, princa Louisa, cijelo vrijeme u “stanju pripravnosti”.

“Zbog Louisa moramo stalno biti na oprezu. Neki dan sam se okrenula samo na tren, a on je već bio na vrhu tobogana! Šokirala sam se”, priznala je Kate Middleton.

Princ Louis ss
image-162629

Po toj njezinoj izjavi da se zaključiti kako je maleni Louis, koji je nedavno proslavio prvi rođendan, već prohodao, nakon što je, kako je Kate Middleton otkrila, većinu se vremena kretao uz pomoć hodalice/guralice.
Izvor tportal.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts