Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kate Middleton odlučila da neće imati više djece!

The Duke and Duchess Of Cambridge Visit India and Bhutan - Day 7

Vojvode od Cambridgea na glasu su kao sjajni roditelji. Njihove odgojne metode često se ističu kao spoj tradicionalnih i modernih, a njihovo troje dječice svojim ponašanjem uvijek oduševi. No slavni kraljevski par ipak je odlučio da im je troje djece sasvim dovoljno

Iako su svi očekivali da će nakon preslatkog 11-mjesečnog princa Louisa, princ William i Kate Middleton početi planirati još jednog nasljednika, kraljevski par odlučio je stati na troje djece.

The Obamas Dine At Kensington Palace
image-162636

Njihov petogodišnji sin George, trogodišnja kćerkica Charlotte i najmlađi Louis, zadaju im, kako je rekla lijepa vojvotkinja, dovoljno briga. Tijekom jednog od svojih posljednjih angažmana, Kate Middleton novinarima je jasno dala do znanja da njezin suprug nema namjeru proširiti obitelj.

“Što kažete na bebu broj četiri?”, upitao je jedan od novinara. “Mislim da bi Williama to jako zabrinulo”, odgovorila je odmah Kate.

princ william princ george ss
image-162637

Tim je riječima 37-godišnja vojvotkinja, inače brižna majka, dala do znanja da je njezinom suprugu troje mališana itekako dovoljno. Princ William u nekoliko je navrata potvrdio suprugine riječi, dajući do znanja da uz troje nestašnih mališana nema dovoljno vremena za odmor.

Kate Middelton  kids ss
image-162638

“Spavanje je trenutno moj najveći prioritet jer kad dođe beba, to više neće biti moguće”, rekao je nekoliko tjedana prije poroda trećeg djeteta budući engleski kralj. Također, nakon što je na svijet došao princ Louis, Williama se često moglo vidjeti izrazito umornog na dnevnim angažmanima.

kate middleton ss
image-162639

“Dvoje djece je u redu, no ne znam kako ću se nositi s troje. Mislim da ću biti trajno umoran i iscrpljen”, nervozno je govorio tada tek budući otac malenog Louisa, a čini se da pomisao na četvrto dijete izaziva još veći nemir kod njega.

Izvor tportal.hr Foto screenshot

 

About The Author

Related posts