Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kate Middleton napokon ima ležeran odnos s kraljicom Elizabetom II

Kate Middleton i kraljica Elizabeta

Kate Middleton ove će se godine za Božić pridružiti kraljevskoj obitelji u Sandringhamu, za razliku od Meghan Markle i princa Harryja. Čini se kako je 37-godišnja Kate Middleton koja je od 2011. u braku s princom Williamom napokon izgradila opušten odnos s kraljicom Elizabetom II, pogotovo nakon rođenja šestogodišnjeg princa Georgea, četverogodišnje princeze Charlotte i godinu dana starog princa Louisa.

Kate Middleton
image-178855

Kraljica Elizabeta II i Kate Middleton navodno su obje prilično sramežljive i povučene osobe, pa im je trebalo dosta vremena kako bi razvile ležeran odnos. Kraljica Elizabeta II uživa u vremenu koje provodi s Kate Middleton prvenstveno zbog unučadi. Vojvotkinja se dodatno trudi uključiti kraljicu u živote svoje djece.

Kate Middleton i kraljica Elizabeta.png2
image-178856

Za razliku od Kate Middleton i princa Williama koji će Božić provesti s kraljevskom obitelji, Meghan Markle i princ Harry namjeravaju za blagdane biti s Doriom Ragland. S njima će biti i njihov sin Archie.

Meghan Markle i princ Harry
image-178857

Kraljica Elizabeta II podržava njihovu odluku te razumije da jednostavno žele izbjeći pažnju medija na neko vrijeme. Dodatni razlog zašto Meghan Markle želi provesti Božić s majkom je što to nije bila u prilici učiniti zadnjih par godina.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts