Kolovoz 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kate Hudson demantira: Nisam izjavila da ću kći odgajati kao osobu bez roda

kate-hudson inst

Glumica Kate Hudson oštro je demantirala pisanja medija posljednjih dana, zbog čega se podigla velika prašina. Naime, brojni mediji prenijeli su informaciju o tome kako je slavna glumica izjavila da svoju kćerku neće vaspitat kao djevojčicu, već joj dozvoliti da ona sama odluči kako će se deklarirati kada odraste. Ubrzo je njena izjava naišla na brojne osude, nakon čega je glumica odlučila stati pred kamere i oštro demantirati ove tvrdnje.

 

kate hudson inst ss
image-154536

 

” Nisam rekla da ću kći odgajati kao osobu bez roda. Pitali su me razlikuje li se odgoj djevojčice od odgoja dječaka. Odgovorila sam da se ne razlikuje. Portali su odlučili staviti neistinit naslov za koji su znali da će mamiti klikove. I 15-godišnjeg Rydera i sedmogodišnjeg Binghama i kćerkicu Rani Rose odgajam s istim ciljem”, izjavila je glumica.

 

kate hudson inst ss
image-154537

 

Ona je naglasila da želi da njena djeca izrastu u dobre ljude, koji će koristeći svoje znanje i vještine hrabro koračati ovim nepredvidivim svijetom. Glumica ne krije da je vaspitanju djece posvetila veliku pažnju, a svakoga trenutka brine i o njihovom zdravlju, pa tako malenu Rani Rose svuda vodi sa sobom, te bez obzira gdje se nalazili, brine o njenom zdravlju i ishrani.

 

Izvor Azra.ba Foto Instagram

About The Author

Related posts