Lipanj 23, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Katarina Rautek novom pjesmom poručuje ‘Idi sad’!

katarina_rautek_idi_sad_1_foto_by_hit_produkcija

Pjevačica Katarina Rautek, koja osvaja svojom neposrednošću, predstavlja novo, kreativno, glazbeno iznenađenje.

Nakon odlično prihvaćenog prvog solo singla ‘Makni mi se…’, svima dobro poznata Katarina Rautek, predstavlja novu pjesmu, znakovitog naziva ‘Idi sad’.

Uz neupitnu vokalnu kvalitetu, simpatična i uvijek nasmijana Katarina, ovom je skladbom prikazala i svoju drugu, energičnu i moćnu stranu.

katarina_rautek_idi_sad_7_foto_by_hit_produkcija
image-106340

Kao i u slučaju Katarininog singla prvijenca ‘Makni mi se…’, glazbu i stihove nove pjesme potpisuje Jadranka Krištof, dok su aranžman i produkcija rezultat zajedničkog rada Mihaela Bluma i Jadranke.

katarina_rautek_idi_sad_3_foto_by_hit_produkcija
image-106341

”Idi sad’ po meni je najbolja pjesma koja sam otpjevala u životu. Ima tu neku snagu, moć i energiju. Sama po sebi, ja sam energična i to je sve na neki način preneseno u pjesmu. Ta moja energija, popraćena je odličnom glazbom, tekstom i produkcijom. Stoga sam izuzetno nestrpljiva da skladba zaživi u eteru, da čujem reakcije publike, jer meni je pjesma kako se kaže, „bomba“. Ovo je inače druga skladba na kojoj zajednički radim sa Jadrankom Krištof kojoj zahvaljujem na svemu. Isto tako se zahvaljujem i Miroslavu Rusu, koji vjeruje u mene i moje pjesme.’, istaknula je ovom prigodom Katarina.

Zadovoljstvo konačnim rezultatom, nije krila ni autorica pjesme Jadranka Krištof, ‘Ova skladba je naša druga zajednička avantura na putu u nepoznato. Mogu reći kako nije lako izabrati pjesmu koja bi odgovarala karakteru „širokog spektra djelovanja“ kakav definitivno ima Katarina Rautek. Ona je istovremeno i tektonski poremećaj i nedužan Bambi, sa velikim očima i dugim trepavicama. Pjesma, je, “čekala u zasjedi”, a idejno sam je doradila prilikom rada na aranžmanu s Mihaelom Blumom. Bez njega bi bilo nezamislivo ostvariti ono što Katarinu i mene sada čini zadovoljnom.’, zaključila je Jadranka.   

U pripremi je i video spot.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts