Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Karla stilski anagram

insta3_58d523dc49b02_615xr

Nova Karla kampanja sastoji se od tri modne premetaljke. Fotograf Mladen Šarić i stilist Borut Mihalić poigrali su se slovima i enigmatskim zagonetkama kako bi najbolje predstavili najnovije modne trendove za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto 2017.

U prvoj premetaljki riječ je o neponovljivom glamouru 70-tih, koji se očituje u blok petama i patchwork torbicama uz dodatak trapera i brušene kože.

Nova Karla kampanja se tako sastoji od tri modne premetaljke.

U prvoj je riječ o neponovljivom glamouru 70-tih, koji se očituje u blok petama i patchwork torbicama uz dodatak trapera i brušene kože.

Druga premetaljka se bavi bezbrižnim danima koje donose razne proslave u metalik tonovima. Oni su ove godine, uz laganu referencu na disco kulturu, obavezan dio svakog dobrog stila.

insta_58d523dc5e9d5
image-89595

Treća kompozicija spaja tropske i morske teme s jednom od najpopularnijih boja ljeta – bijelom.  Bilo da je ukrašena našivcima ili kristalićima, bijela je istinska boja ljeta.

insta2_58d523dc730e0
image-89596

Posjetite Karla trgovine u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili na www.karla.hr i otkrijte rješenje svog stilskog anagrama u novim kolekcijama popularnih modnih brendova, Coccinelle, Furla, Fabi, Loriblu, See by Chloé, Marc Jacobs, Pura Lopez, Twin Set, Ugg, Tory Burch.

Piše D.T. Foto Mladen Šarić

About The Author

Related posts