Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Karla edit by Rita Rumora – Modno proljeće uhvaćeno u trenutku

Karla edit_Karla_moda_Rita Rumora_foto_Senja Vild

Još početkom ožujka, nadahnuta prvim sunčanim i toplim danima, Rita Rumora potražila je modnu formulu u novim kolekcijama popularnih brendova koje su stigle u Karla trgovine, a obožavaju ih žene diljem svijeta  – Tory Burch, See by Chloé, Pura Lopez, Coccinelle i Twinset. Ovaj Karla Edit donio je predivne lookove i osvježavajuće fotografije kojima smo se izuzetno veselili i koje smo s nestrpljenjem očekivali nakon zimskog sivila.

 

Karla edit_Karla_moda_Rita Rumora_foto_Senja Vild
image-186218

 

Nedugo zatim, preko noći je zaustavljen cijeli svijet, ali ne i proljeće. U ‘Karla Editu by Rita Rumora’ donose vam proljeće ulovljeno u gotovo idealnom trenutku. Time žele motivirati da nastavite sanjariti i inspirirate se profinjenim Ritinim kombinacijama, nježnim bojama i mekim oblicima te tako spremni dočekate dane slobode i sreće – modno proljeće u kojem će svi zajedno uživati svim čulima, kao nikada do sad.

 

 

 

Do tada #staybrightwithKarla i klik na karla.hr gdje vas uz promo kôd BRIGHT20 čeka 20% popusta na sve kolekcije i Twinset odjeću, koja je od sada također dostupna u web trgovini.

 

Karla edit_Karla_moda_Rita Rumora_foto_Senja Vild
image-186219

 

 

Photo: Senja Vild
Make-up: Lada Mitrašinović
Hair: Valentina Čajo

 

 

Piše M.T Foto Senja Vild

About The Author

Related posts