Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kao da su slutili tragediju: Dogovor Kobea Bryanta i supruge iz prošlosti doista slama srce

Kobe i Vanessa Bryant

Kobe Bryant život je izgubio prošlu nedjelju u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, kao i svi ostali putnici, među kojima je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vanessu te njihove tri kćeri od 17, 3 i godinu dana, a nitko ne može niti zamisliti kroz što one prolaze, zajedno s ostatkom obitelji.

Kobe i Vanessa Bryant.3
image-181901

“Jako sam uzbuđena vidjeti kakve planove Bog ima za našu obitelj sada kada se jedno poglavlje zatvara, a drugo otvara”, rekla je Vanessa još 2015. godine kada se njezin suprug od 20 godina umirovio, a riječi su to koje danas slamaju srca diljem svijeta.

Također, srce slama i dogovor supružnika iz prošlosti koji je podrazumijevao da nikada neće zajedno letjeti kako u slučaju tragedije njihova djeca ne bi ostala bez oba roditelja.

To je za časopis People otkrio izvor blizak paru, a takav dogovor potvrda je slutnji slavnih supružnika kako bi se jednog dana mogla dogoditi takva tragedija.

Kobe i Vanessa Bryant.png2
image-181902

Kobe je jednom prilikom otkrio kako je helikopter nabavio kako bi imao više vremena za obitelj te ne bi gubio vrijeme u gužvama, a navodno je uvijek letio s Arom Zobayanom, pilotom koji je također izgubio život u stravičnoj nesreći.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts