Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kanye West potvrđen kao producent ‘Bitch Better Have My Money’

article_big_1426842336rihanna_1

Kanye West, Deputy, Travis Scott i Wonda Girl producirali su najnoviji singl pop zvijezde…

Kanye West jedan je od producenata novog Rihanninog singla, ‘Bitch Better Have My Money’.

 

kayne west - grammys
image-16484

Kayne West i Kim Kardashian

Billboard je potvrdio da su pjesmu, koja je predstavljena ovog tjedna, producirali West i producent Roc Nationa, Deputy, dok su dodatnu produkciju obavili Travis Scott i Wonda Gurl both provided additional production to the song.

Rihanna trenutno priprema izlazak svog osmog studijskog LP-a, na kojemu će se vjerojatno naći i ‘Bitch Better Have My Money’, i suradnja s Paulom McCartneyem i Kanye Westom “FourFiveSeconds”. Novi album opisala je kao “bezvremenski”.

Kao i na “FourFiveSeconds” mnogo pjesama na novom albumu bit će “soulful” i “heartfelt” koje će se pamtiti: “Napisala sam mnogo zaista dobrih i velikih pjesama koje su od samog starta eksploadirale. Želim se vratiti na stvari koje su prave, pune duše,emocija i koje su vječne“, kaže Rihanna.

Ona priznaje da dosta pjesama s njenih prethodnih sedam albuma, nisu starile zajedno s njom, što se nada izbjeći na osmoj ploči:
Želim pjesme koje ću moći izvoditi sljedećih 15 godina, želim album koji ću osjećati i za 15 godina, a ne neke koje će izgorjeti. Kad danas izađem na scenu, nema baš mnogo pjesama koje želim izvoditi. Želim napraviti pjesme koje će biti vječne.

Izvor: NME

About The Author

Related posts