Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kamere u obiteljskoj vili Michaela Schumachera : Dokumentarac o oporavku legendarnog vozača formule!

Michael Schumacher Facebook

Obitelj legendarnog vozača Formule 1, Michaela Schumachera, prvi put nakon nesreće, koju je doživio 2013. godine, dozvolila je kamerama ulazak u obiteljsku vilu u kojoj se on oporavlja. Naime, njemački redatelji Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertens, uz punu podršku obitelji slavnog Njemca, snimili su dokumentarni “Schumacher”.

U dokumentarcu će se naći neobjavljeni arhivski snimci iz života proslavljenog vozača, kao i svjedočenja najbližih članova obitelji, supruge Korine i oca Rolfa Schumachera. Premijerno prikazivanje filma zakazano je za 5. prosinca ove godine.

Podsjećamo, Michael Schumacher je 2013. godine doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama nakon čega je šest mjeseci bio u induciranoj komi. Zbog teške povrede glave ostao je paraliziran i više nikada neće moći hodati. Nakon dvije godine, počeo je pokazivati znakove buđenja i svjesnosti, ali napredak je od tada bio jedva vidljiv. Nedavno su strani mediji objavili da se njegovo stanje itekako poboljšalo. Navodno da Schumacher više nije vezan za krevet te da mu nisu potrebne cjevčice za dobivanje hrane.

Izvor azra.ba Foto Facebook

About The Author

Related posts