Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako zvuči kada zapjevaju Nicole Kidman i Keith Urban

22nd Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Svi smo gledali “Moulin Rouge” pa znamo da Nicole Kiman zna pjevati. Ali već smo zaboravili koliko je talentirana – sve dok ju nismo vidjeli da pjeva (ok, uglavnom lip sync-a) sa svojim suprugom, Keithom Urbanom.

U originalu ovaj duet s Keithom u pjesmi “The Fighter” koja se nalazi na njegovom novom albumu “Ripcord” pjeva Carrie Underwood, ali moramo priznati da je u Nicole naišla na ozbiljnu konkurenciju. Čak je i twittala o njihovom videu.

 

 

Zaljubljeni par je snimljen u autu gdje Nicole oduševljeno uzvikuje: “O moj Bože, obožavam ovu pjesmu!” Naravno, ispada da je riječ o Keithovoj novoj stvari “The Fighter” koju on potom zapjeva svojoj ženi, dok ona glumi da pjeva dijelove pjesme. Uz dio teksta “What if I Cry?” Nicole skriva oči kao da će zaplakati, a uz “What if I’m scared?” ona pokriva usta rukama “u strahu”.

 

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala - Arrivals
image-58382

 

I dok Keith pjeva kako će se boriti za nju i štititi ju, veoma je jasno da između ovo dvoje postoji jaka kemija. Njihovi zagrljaji pri kraju dokazuju da je riječ o pravoj ljubavi. Ništa neobično, Nic i Keith u braku su već deset godina.

Pogledajte video i pokušajte se ne rastopiti od nježnosti ako možete…

 

 

Izvor: HelloGiggles Foto Getty Images

About The Author

Related posts