Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako vole horoskopski znakovi?

dcc662e9fc11e26573b5

Neki znakovi vole bezuvjetno, lako se prepuštaju ljubavi i rizik im je dio uzbuđenja. Provjerite na rang listi na kojem mjestu ste vi (ili vaš partner) te koliko vas je lako voljeti…

Ne vole jednako Ribe i Djevica ili Lav i Vaga. Jedni su otvoreni, dok su drugi puno pažljiviji, osjetljiviji i teško da će pružiti drugu priliku. Donosimo rang-listu znakova od najotvorenijih do najzatvorenijih u ljubavi. Najotvorenije i najdirektnije su…

1. Ribe

One su znak koji najčešće nosi svoje srce na pladnju.

Ne skrivaju osjećaje prema ljudima i jako se ponose svojom direktnom prirodom i sposobnošću da idu za onim što žele. Uvjereni su da ako slijede svoje srce da će sve na kraju biti u redu.

2. Škorpion

Skrivaju svoje osjećaje, a nije lako ni zadobiti njihovo povjerenje. Natjerati ih da priznaju da su zaljubljeni je skoro pa nemoguća misija, ali njihova ljubav je duboka i oni su najodaniji od svih znakova.

Nikad vas neće zavlačiti ili biti s nekim za koga nisu sto posto sigurni. Previše im je stalo do njihovog poštenja i integriteta.

3. Rak

Rakovi su najemotivniji od svih znakova i potrebno im je puno ljubavi i pažnje. Ali, to što očekuju od svojih partnera će uvijek i vratiti.

Imaju veliko srce te vole i vrednuju svoje bližnje više od ijednog znaka. Obraćaju pažnju na druge ljude i često znaju sve, do najsitnijeg detalja, o onome koga vole.

4. Strijelac

Beznadežan je romantik… Vjeruju u istinsku ljubav i vežu se za vječnost. Lako ih je povrijediti i jako su oprezni oko davanja svog srca nekome, no kada steknete njihovo povjerenje, za njih neće postojati nitko drugi.

Kada pronađu onog pravog, potpuno se prepuštaju ljubavi i otvorenog srca idu prema naprijed. Strijelac će uvijek u vezi biti onaj partner koji više voli.

5. Vaga

Predstavlja mir i harmoniju. Oni vole sve ljude koji ih okružuju, ali jednom kad daju svoje srce, učinit će sve za svog izabranika.

Vage vole cijelim srcem i daju se u potpunosti partneru i vezi, do te mjere da se ponekad znaju i izgubiti. Ali, kad uspostave ravnotežu s partnerom, onda u potpunosti mogu ispuniti sva “očekivanja” fantastične veze.

6. Blizanci

Blizanci su najlogičniji od svih znakova i prije bilo kakve životne odluke uvijek izvažu argumente za i protiv. Osim u ljubavi. Kad se Blizanci zaljube trčat će na kraj svijeta za muškarca ili ženu svog srca. 

Oni najviše od svih znakova poštuju ljubav koju dobivaju i nikad je ne uzimaju zdravo za gotovo. Nikad se nemojte bojati reći Blizancima kako se osjećate. Oni znaju koliko je hrabrosti za to potrebno.

7. Lav

Lavovi vole jako, ali imaju tendenciju birati krive partnere. Ljubav koju pružaju svojim partnerima često ostaje nezamijećena jer biraju partnere koji ne žele taj tip ljubavi.

Neki partneri smatraju da je ljubav Lava prenaporna, ali činjenica je da nije problem u ljubavi, nego u onome koga se voli.

8. Jarac

Znaju biti jako hladni i zatvoreni. Unutar sebe skrivaju svoje prave osjećaje, najviše zato jer ih je prošlost naučila da je najbolje ograditi se od zlih ljudi i utjecaja.

To stvarno mora biti neko poseban kome će se Jarac otvoriti i tko će zadobiti njegovo povjerenje. Čak i onda veza s Jarcem može biti teška. S njima treba biti strpljiv i dati im vremena da se otvore.

9. Vodenjak

Najdublja i najteža veza koju Vodenjak ima – je ona sa samim sobom.

Vodenjaci svoje partnere vole cijeli srcem, ali veze im ne uspijevaju jer nikako da nauče voljeti i prihvatiti sebe. Ovom znaku je ljubav nešto što još uvijek nije u potpunosti shvatio.

10. Ovan

Ovan ima naglu ćud i izvana je jako čvrst. Oni su jedan od tri znaka koje je najteže voljeti, i to iz više razloga.

Imaju strašno jaku osobnost i u odnosima su preotvoreni, što nije baš idealno za svakodnevnu komunikaciju. Jako su ponosni na svoj karakter i činjenicu da su samouvjereni, piše Thought Catalog.

11. Djevica

Djevici ljubav nije na listi prioriteta. Jako su fokusirane na sebe i na svoje ciljeve. One su fokusirane na usavršavanje i postizanje ciljeva – u svemu osim u ljubavi.

Tek kada upozna nekoga vrijednog vremena i truda, tada ima mogućnost spoznati što sve ljubav može. Iako je uspjeh za Djevicu velik afrodizijak, činjenica da ga nemaju s kim podijeliti samo ih podsjeća koliko su usamljene.

12. Bik

Najtvrdoglaviji je od svih znakova. Teško im je priznati kako se zaista osjećaju i često se skrivaju iza svog sarkazma. Trebat će vam puno sreće da navedete Bika da se zaljubi u vas. Morate imati debelu kožu i nemojte ništa što on kaže ili napravi uzimati previše osobno.

Oni imaju najgrublju osobnost od svih znakova, pa je najbolji partner za njih netko tko je u potpunosti suprotan. A ta osoba će biti jedina koja će ikad vidjeti pravog, osjećajnog Bika. Samo što je potrebno puno vremena i živaca da stignete do te faze veze.

About The Author

Related posts