Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako se Jennifer Lopez (50) pripremala za ulogu striptizete u novom filmu?

Prevarantice s Wall streeta SBP

Jennifer Lopez u srpnju je navršila 50 godina. Prije nekoliko tjedana završila je s glazbenom turnejom, a sada promovira svoj novi film Hustlers, kriminalističku dramu u kojoj glumi, ali ju je i producirala. Film se temelji na istinitoj priči o grupi striptizeta, te je za potrebe navedenoga filma Lopez morala proći trening pole danca (ples na šipki), što joj je, kako sama navodi, najteže palo. “Kad sam ga prvi put probala, bilo mi je grozno. Mislila sam u sebi “O, moj Bože!”, ali znala sam da Ramona mora biti najbolja plesačica. Cijelo vrijeme sam u sebi mislila da ne znam kako ću to uspjeti, ali na kraju sam uspjela, jer sam bila odlučna. Ali, kad kažem da sam posvuda imala modrice, onda sam stvarno posvuda imala modrice; noge mi nikada u životu nisu bile toliko natučene. Ozlijedila sam i rame, ali prošli smo kroz to”, izjavila je na Filmskom festivalu u Torontu.

Jennifer Lopez
image-179022

“Morala sam zaista puno trenirati, čak i u teretani, kako bih očvrsnula mišiće srednjeg i gornjeg dijela tijela”, rekla je Lopez za Insider. Dalje nadodaje kako je navikla biti na pozornici i to “u seksi kostimima, ali u tim prilikama svejedno na sebi imam tri sloja, tajice, mrežu za tijelo i bodi.” “Potpuno je novi osjećaj izaći praktički gola, ispred svih tih muškaraca i plesati za novac”, nadodala je, “ima nešto oslobađajuće i osnažujuće u tome, ali ste onda stvarno tamo, u tom trenutku, fizički, emocionalno i psihički.”


“Jennifer ima nevjerojatnu radnu etiku i odlučna je u tome da želi biti izvrsna u svemu, upravo zbog toga je brzo napredovala”, rekla je njezina trenerica Johanna Sapakie. “Rekla bih da je za dva i pol do tri mjeseca, koliko smo radile zajedno, postigla sve što je htjela.”

Izvor 24sata.hr  Foto screenshot, Instagram

 

About The Author

Related posts