Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako putovati besplatno – Europska volonterska služba u Hrvatskoj (EVS)

Europska volonterska služba _SBP

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!
Nakon godinu dana u Urbanoj mladeži, EVS volonteri odlaze. Monika i Nataša će podijeliti s vama svoje doživljaje, bogata iskustva i prijateljstva godine dana Europske volonterske službe u Zagrebu. Od pripreme prije samog dolaska, potrebni dokumenti, prilagodba lokalnoj zajednici, kako su provodili radne sate i slobodne dane, što im se svidjelo i što nije, itd.

Osim osobnog iskustva, prezentirati će vam EVS te Erasmus plus razmjene mladih i trening osoba koje rade s mladima kao dio besplatnog putovanja. Također možete pogledati i foto izložbu njihove volonterske službe u Urbanoj mladeži, koja će biti postavljena u Funk baru u Tkalčićevoj 52 od 23.09. do 30.09. te je besplatna za sve goste za posjetiti u bilo koje doba dana.

Ulaz je besplatan a sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts