Prosinac 09, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako ove sezone nosimo omiljene blejzere?

moda insta
Sada već sa sigurnošću možemo reći kako je stigao kraj toplom ljetu, no moramo priznati kako nas najavljeno osvježenje i nije baš previše obradovalo. Za jesen možemo reći kako je razdoblje na koje je zaista teško odgovoriti kada je odijevanje u pitanju, najviše zbog česte izmjene neumoljivih kiša i iznenadnog sunca, stoga nije naodmet imati u ormaru modni komad koji će na sve navedene izazove uspješno odgovoriti.

Modni komad koji sjajno odgovara prethodno navedenim zahtjevima je blejzer, klasik bez kojeg je zaista jesenska garderoba nezamisliva. Kao i prošle sezone, tako i ove u centru pozornosti pronašli su se blejzeri različitih krojeva i uzoraka, a razlog zašto mu se baš uvijek vraćamo jest njegova sposobnost transformacije, pa ih kao takve možemo sjajno uklopiti u nešto stroži, poslovni dress code ili pak u ležerne šetnje gradom. Tako ga možete odjenuti na poslovni sastanak, a ako se taj radni dan pretvori u neočekivani izlazak, dobar par visokih potpetica su sasvim dovoljne da imate spreman outfit za ovu, nešto posebniju prigodu.

@anoukyve

Ove sezone posebno volimo vidjeti oversized blejzere u kombinaciji s elegantnim hlačama visokog struka ili pak s trapericama i jednostavnim T-shirtom, što je kombinacija s kojom definitivno ne možete pogriješiti. Iako naizgled jednostavan modni komad koji uspješno pronađe mjesto u svakom ormaru, upravo on nudi pregršt modnih izdanja s kojima će jutarnje osmišljavanje biti znatno pojednostavljeno. U nastavku smo izdvojili sjajne outfite omiljenih Instagram djevojaka, a za koje smo sigurni da će i vas inspirirati da možda nekom svom starom blejzeru pružite jedno sasvim novo ruho!

@emmahill

@anoukyve

@anoukyve

@anoukyve

@anoukyve

@emmahill

@emmahill

@beatrice.gutu

@emmahill

About The Author

Related posts