Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako ostati fit znaju Donna Vekić i tenisači nacionalne Davis Cup reprezentacije

Borna Ćorić 1
Donna Vekić i brojni tenisači nacionalne Davis Cup reprezentacije u sigurnim rukama
 
Sinoć je u Zagrebu otvorena Poliklinika Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rahabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom.
 
Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici među kojima i poznati sportaši koji se s povjerenjem dugi niz godina uspješno rehabilitiraju kod Velibora Viboha, dipl.physioth, vlasnika poliklinike, danas službenog fizioterapeuta hrvatske DAVIS Cup reprezentacije.
 

Velibor Viboh i Ivo Karlović
image-143418

Velibor Viboh i Ivo Karlović

Velibor Viboh i Ivan Dodig
image-143419

Velibor Viboh i Ivan Dodig

Sportske ozljede, bolna stanja kralježnice, rehabilitacija nakon trauma i operacija, bolovi u mišićima, kostima, zglobovima, glavobolje i vrtoglavice uspješno se liječe cjelokupnim asortimanom fizikalne terapije između ostalog elektroterapijom, magnetoterapijom, laser terapijom, ultrazvučnom terapijom, udarnim valom, dekompresijskom terapijom kralježnice.
Velibor Viboh svojim znanjem specijalnih fizioterapijskih tehnika stečenim na brojnim usavršavanjima i doc.prim.dr.sc. Ida Kovač, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije svojom stručnošću ulijevaju povjerenje našim poznatim sportašima poput Donne Vekić, čiji je i privatni fizioterapeut, te tenisačima nacionalne Davis Cup reprezentacije Marinu ČilićuBorni Čoriću, Ivanu Dodigu, Mati Paviću, a stručni tim fizioterapeuta putuje i na sportska natjecanja s braćom Sinković.
Borna Ćorić i Velibor Viboh
image-143420

Borna Čorić i Velibor Viboh

 
Donna Vekić
image-143421

Donna Vekić

Uzvanici su se upoznali s nizom specijalnih tehnika, ali isporobali i LPG Huber dijagnostičko, rehabilitacijsko-sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije.  Redovito vježbanje na ovoj spravi poboljšava funkciju cjelokupnog mišićno koštanog sustava te jača dubinske mišiće i učvršćuje kralježnicu što u konačnici poboljšava posturu. Vježbanje na Huberu je fizički, mentalni i tehnički trening u jednom u kojem uživa i Željko Krajan.
Jasna Palić Picukarić
image-143422

Jasna Palić Picukarić

Željko Krajan na Huberu
image-143423

Željko Krajan na Huberu

Velibor Viboh i Ivana Delač
image-143424

Velibor Viboh i Ivana Delač

Piše D.T. Foto Mario Čužić

 

About The Author

Related posts