Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kako je izgledao prvi koncert One Direction bez Zayna

article_big_1427716442one_direction1

Prvi koncert benda One Direction nakon Zaynovog odlaska bio je više nego spektakularan! Oko 95.000 fanova u subotu uvečer, 28. ožujka, okupilo se na FNB stadionu u Johannesburgu da vidi svoje omiljene zvijezde.
Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan dali su sve od sebe da uzvrate ljubav i nagrade svoje obožavatelje.
Vrhunac večeri svakako su bila izvođenja hitova “Steal My Girl”, “Midnight Memories”, “One Thing”, “What Makes You Beautiful”, “Through The Dark” i “Story of My Life”.
Ovoga puta Billboard donosi 4 zanimljivosti s koncerta koje će vas možda iznenaditi!

 

 

1. Liam je plakao.

Na početku pjesme “Through the Dark” Liam je bio vidno uznemiren, njegov glas je drhtao i nakratko je pobjegao sa scene. Neobično za bend koji je inače tokom koncerta svo vrijeme na sceni. (Ne idu ni na kratku pauzu za toalet.) Ali i Harry je bio na ivici suza pa je zgrabio jednu od zastava kojom su mahali fanovi ne bi li sakrio lice.

2. Bili su jako zahvalni svojim fanovima. I to jako, jako.

Fanovi obožavaju One Direction i na svakom koncertu ih nagrađuju neprekidnim vrištanjem, aplauzima, urlicima, suzama. Ali ovoga puta dečki iz benda bili su posebno zahvalni, ne propuštajući priliku da, još jednom i još jednom i još jednom izraze svoju zahvalnost.

“Hvala vam što se odlučili da ovu večer provedete s nama”, kazao je Harry. “Nemate pojma koliko vas mi sada volimo!”

 

 

Harry i Niall bili su također oduševljeni dvoranom. “Da li se ovde održavalo Svjetsko prvenstvo”, pitali su fanove.

Liam je bio još iskreniji: “Južna Afriko, vi ste moja omiljena publika. Ovo je doslovno moj omiljeni koncert do sada”.

3. O Zaynu ni riječi.

Tokom koncerta nitko nije pominjao Zayna, čak ga nije bilo ni na uvodnoj video snimci kojom počinje koncert. Njegov lik mogao se vidjeti samo na suvenirima s koncerta, kao i na majicama koje su cure nosile, poput one s natpisom “Zayn’s Girl”.

4. One Direction – bijelji nego ikada

OK, ovo i nije veliko iznenađenje. Ali s obzirom na to da dolaze iz zemlje gdje ima na stotine mladih pjevača različitih rasa i etničke pripadnosti, One Direction je nakon Zaynovog odlaska postao primjetno “bijeli bend”.

 

 

U svakom slučaju, Johannesburg je uživao, zaključuje Billboard. Novi One Direction sastav dao je sve od sebe da koncert s odličnom produkcijom izgura do kraja bez greške. Ako je jverovati onom što se vidjelo u Južnoafričkoj republici, za 1D još uvijek nema zime.

Izvor: Billboard

 

About The Author

Related posts