Svibanj 21, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea

Kardashian

Kardashian-Jenner klan je u srijedu navečer imao ženski izlazak u poznatom restoranu Giorgio Baldi.

Slavne sestre poznate su po tome što nemaju problema s golotinjom i oskudnim krpicama.

Radi se o sveprisutnom Kardashian-Jenner klanu koji je u utorak navečer imao ženski izlazak u poznatom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici.

Djevojkama je jedino falila Kendall Jenner, a sve su se posebno uredile za ovu priliku, znajući kako će ih pratiti paparazzi, kao uvijek.

Najmlađa pripadnica klana i najmlađa milijarderka u povijesti, Kylie Jenner, odlučila se za dugu haljinu bez naramenica koja je naglasila njezine obline za koje još uvijek ne želi priznati da su stvorene kod plastičnog kirurga, iako je to i više nego očito.

Kylie Jenner ss
image-157332

34-godišnja Khloe Kardashian ponovno uživa kao slobodna žena, a nakon još jednog preljubničkog skandala oca njezinog djeteta, košarkaša Tristana Thompsona, Khloe se ne skida iz uskih i seksi kreacija, a ovaj put odlučila se za dugu haljinu sa zmijskim uzorkom.

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney, neobičnom crno-sivom kreacijom naglasila je dekolte, dok je Kim začuđujuće bila najzakopčanija. Tako je na usku, bijelu majicu dugih rukava iskombinirala zmijsku suknju s prorezom i plastične štikle koje već godinama izazivaju zgražanje većeg djela javnosti.

Istovremeno, manekenka Kendall Jenner odrađivala je posao u New Yorku s bliskom prijateljicom Hailey Baldwin, suprugom Justina Biebera, a za otvorenje hotela na Times Squareu odabrala je minijaturnu haljinu s dekolteom do pupka i to doslovno.

Izvor Dnevnik.hr Foto Instagram, screenshot

About The Author

Related posts