Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Justin Bieber ima novu igračku – dudu varalicu!

Justin Bieber

U moru Biebsovih totalno uvrnutih ponašanja kojima svakodnevno (ne)ugodno iznenađuje svoje obožavatelje, ovo možda i nije ništa posebno. Barem kad se u obzir uzme razlog zbog kojega to, navodno, radi.

JB je, čini se, odlučio obnoviti kontakt s djetetom u sebi. Ili je možda prikladnije da kažemo – bebom. Tako je u posljednje vrijeme uočeno kako Biebs, gdje god da ide, u ustima ima dudu varalicu. Da, dobro ste pročitali – DUDU!


Naravno, fanovi su isprva bili šokirani, ali je onda stiglo više no prihvatljivo objašnjenje Justinove najnovije omiljene igračke. Naime, izgleda kako je Justin odlučio svoja usta zaposliti dudom za bebe – umjesto cigaretom! Prema znanstvenim istraživanjima, jedna od najtežih stvari kod prestajanja s pušenjem upravo je oralna fiksacija na cigarete. Drugim riječima, Justin smatra kako je, iako je odrastao muškarac, korištenje dude sasvim normalan način kako bi se izborio s tom potrebom. Barem pretpostavljamo.


Stručnjak za ovisnosti Marty Brenner za HollywoodLife dao je sljedeću izjavu: “Imao sam mnogo eklektičnih klijenata tijekom godina i nikad nisam čuo kako netko koristi dudu varalicu kako bi nadvladao svoju oralnu fiksaciju, ali je moguće. Ili to ili Justin samo nastoji pokrenuti novi modni trend.”

Da sve bude još zanimljivije, većini Beliebera poprilično se svidio Justinov novi look. Pored toga što mu odaju priznanje jer pokušava prestati pušiti, fanovi smatraju kako Biebs s ovim uvrnutim detaljem izgleda sasvim simpatično. Očito ga je njegova nova “baby” faza fanovima učinila još slađim no što to inače jest.
https://twitter.com/joeichristine_/status/738028927935909888
https://twitter.com/justinbieberRT1/status/738016419800047617


I, o čemu se na koncu radi? Još jednoj uvrnutoj Justinovoj fazi ili načinu da se oslobodi ružne navike pušenja? Nemamo pojma, ali smo sigurni da bi dude varalice uskoro mogle postati novi modni trend. Ipak je to Justin..

Izvor: mtv.com Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts