Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jure Brkljača jedan od gostiju revijalnog djela Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku

jure_brkljaca_sto_osjecas_ti_4_photo_by_hit_produkcija

Ovogodišnje 21. izdanje Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku programski je bogatije za izuzetno zanimljive goste. Jedan od njih, svakako je mladi glazbenik i autor Jure Brkljača.

Mladić kojega i izvan studija možete vidjeti s gitarom u rukama, svaku prigodu koristi za stvaranje novih djela, ali i iskustava, kao što je nastup na ovogodišnjem spomenutom festivalu. Pri samom upitu organizatora za dolazak, Jure kako sam priznaje, nije ni trenutka dvojio.

‘Kad su me pozvali da pjevam ‘Trag u beskraju‘, gospodin Branko Viljac rekao mi je da tu pjesmu možemo otpjevati samo Oliver i ja, te da ne zna tko drugi može. Velika mi je čast, i izvedbu ću posvetiti jednom, jedinom i najvećem Oliveru Dragojeviću, koji nas je nažalost nedavno, prerano napustio.‘, istaknuo je Jure

Ne sumnjamo kako će nastup u Šibeniku, svima dugo vremena ostati u lijepom sjećanju. Naime, Jure je poznat kao sjajan interpretator, što je dosada bezbroj puta dokazao, stoga vjerujemo kako odabir skladbe za izvedbu nije slučajan. U mnogim dosadašnjim intervjuima, upravo je velikog Olivera, isticao kao svog glazbenog uzora.

Do nastupa na Večeri dalmatinske šansone 17.8., te dok njegova aktualna autorska skladba ‘Što osjećaš ti‘ uspješno plovi radijskim eterom, ljetne dane Jure provodi odmarajući i prikupljajući inspiraciju za predstojeće pjesme i projekte, koje će predstaviti nakon ljeta.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts