Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Josipa Pavičić Berardini predstavila novu knjigu “Šest milimetara”

Ecija Ojdanic, Daria Lorenci, Barbara Nola, Josipa Pavicic Berardini

Brojni poznati podržali dragu kolegicu na promociji nove knjige u restoranu Apetit City

Sinoć je u ugodnoj atmosferi restorana Apetit City u Masarykovoj ulici održana promocija nove knjige Josipe Pavičić Berardini znakovitog naziva “Šest milimetara”, koja govori o autoričinoj borbi s karcinomom. Suočivši se s dijagnozom karcinoma dojke u 35. godini, osjetila je strah i tugu – zbog liječenja koje je čeka, zbog najbližih, zbog brige za djecu… A zatim je odlučila da će slušati svoje tijelo i voljeti sebe, a karcinom prihvatiti kao dar. Bio je to prvi od šest koraka prema izlječenju koje je iskreno, emotivno i s mnogo snage i hrabrosti opisala Josipa Pavičić Berardini u svojoj novoj knjizi.

Ornela Vistica, Barbara Nola, Josipa Pavicic Berardini, Ecija Ojdanic
image-96928

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, od čega se sve mora oprostiti i kako može ponovno osmisliti svoj život, ali i koje popratne pojave terapije može očekivati, kako prilagoditi prehranu – na sva ta pitanja Josipa Pavičić Berardini dala je u svojoj knjizi jasne, praktične i provjerene odgovore. Ne dopustivši da je strah nadvlada, s punom sviješću suočila se s odlukama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest može pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom karcinoma.

Josipa Pavicic Berardini
image-96929

Josipa Pavicic Berardini 2
image-96930

Josipu su na promociji podržali brojni prijatelji, obitelj i suradnici, među kojima su bili Jelena Rozga, Mila Elegović, Matija Vuica, dizajnerski dvojac ELFS, Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica, Ornela Vištica, Ivica Skoko, Mare Milin i mnogi drugi.

Uz dobro društvo, ukusnu hranu i fantastičan nastup mladog Matije Cveka, ovjekovječena je četvrta knjiga Josipe Pavičić Berardini, koja predstavlja prekretnicu u njezinoj spisateljskoj karijeri i kako Josipa kaže, ”projekt njezinog života”. Ulomke iz knjige pročitale su Josipine prijateljice i kolegice Barbara Nola i Daria Lorenci, dok je cjelokupnu večer vodila Ecija Ojdanić. Osim prijatelja, kolega i suradnika, podrška je stigla i od predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, koja je uputila dirljivo pismo podrške Josipi i svim ženama oboljelima od ove zloćudne bolesti.

ELFS i Josipa Pavicic Berardini
image-96931

About The Author

Related posts