Travanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Još tri dana ostala su do dvostrukog Brenina spektakla u Areni – ulaznica ima još malo

Lepa Brena_SBP

Lepa Brena održat će dva koncerta u zagrebačkoj Areni i to 14. i 15. prosinca, a ulaznice možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Nakon deset godina, jedna od najvećih zvijezda u regiji vraća se u zagrebačku Arenu, a svoje obožavatelje počastit će dvostrukim koncertnim spektaklom. Lepa Brena u Zagreb dolazi u organizaciji Star produkcije, a ulaznica za njezin drugi nastup 15. prosinca, jer je onaj dan ranije odavno rasprodan, ostalo je još malo. Brena za hrvatsku metropolu priprema trosatan grandiozan show, koji je osmislila sama, a već je sastavljena i set lista pjesama koje će izvesti pred obožavateljima.

– U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite. Nadolazeći koncerti bit će rapsodija glazbeno – scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja – kaže pjevačica, koja je na vrhu glazbene scene više od 35 godina.

Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate.
S njom će doći i obitelj koja joj je česta potpora na turnejama.
– Oni ne bi propustili ovako jedan veliki spektakl jer su moja potpora na svim većim koncertima. Upravo su oni zaslužni za sve moje uspjehe – istaknula je Brena. Do sada je snimila 21 album, pet  filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo”. Također je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts