Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Još samo pet dana ostalo je do nastupa Diane Krall u Opatiji

Diana_Krall SBP

Zbog velikog interesa publike za ovaj ekskluzivni nastup, ulaznica je ostalo još malo.

Uvijek ću radije odabrati manji prostor za nastup jer volim publici gledati u oči, želim ih gledati kako reagiraju na moju glazbu, objasnila je Diana Krall zašto je odabrala upravo intimni prostor opatijske Ljetne pozornice za svoj treći nastup u Hrvatskoj.  Kanadska jazz pijanistica i pjevačica nastupit će 16. srpnja u Opatiji pred samo 2000 najvjernijih obožavatelja, kojima će osim Diane zasvirati Karriem Riggins na bubnjevima, Marc Ribot na gitari, Robert Hurst na kontrabasu te kao poseban gost Joe Lovano, američki jazz saksofonist, klarinetist, flautist i bubnjar.

 

Diana_Krall SBP
image-167424

 

 

Krall će ovo biti treći dolazak u Hrvatsku. Prvi put je nastupila devedesetih na splitskom Jazz festivalu, a 2009. održala je koncert u Zagrebu.

Trostruka dobitnica Grammyja, najprodavanija je jazz izvođačica u posljednjih 30 godina, te jedina koja je na prvom mjestu imala čak osam albuma na Bilboard Jazz Albums listi.

Karijeru je započela još u srednjoj školi svirajući u barovima, a prvi diskografski ugovor potpisala je tek 20 godina kasnije.

– S 15 godina nastupala sam u restoranima u Kanadi. Kao studentica u Los Angelesu i Bostonu uzdržavala sam se nastupajući u hotelima, a živjela sam i u Švicarskoj gdje sam svirala u hotelskim barovima šest dana u tjednu – prisjetila se Diana početaka, pokazat će se, uspješne karijere.

Treći nastup ove vrhunske pijanistice u Hrvatskoj bit će jedinstvena prilika da u intimnoj atmosferi poslušate i uvjerite se zašto je Krall najuspješnija jazz izvođačica današnjice. Njezin dolazak u Opatiju u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija izazvao je veliki interes publike pa je tako ulaznica za ovaj ekskluzivan nastup ostalo još malo. Možete ih kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts