Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Još jedno kraljevsko vjenčanje na vidiku: Princeza Beatrice se zaručila za tajkuna

Princeza Beatrice

Nakon što se prošle godine udala njezina sestra Eugenie, princeza Beatrice objavila je radosnu vijest da se udaje za svojeg dugogodišnjeg prijatelja Edoarda Mapellija Mozzija s kojim je u vezi od prošle godine. Par se zaručio prošlog tjedna u Italiji, a službene zaručničke fotografije otkrile su i dijamantni prsten koji je Beatrice dobila od svog odabranika.

Unuka kraljice Elizabethe sada ima godinu dana vremena isplanirati vjenčanje, jer će se ceremonija odviti sljedeće godine. U kraljevskoj je obitelji uobičajeno da pripreme velebnih vjenčanja traju oko 6 mjeseci.

Princeza Beatrice
image-172851

Vijest da se princeza udaje za tajkuna sumnjive prošlosti razgalila je obožavatelje kraljevske obitelji, a komentara nije manjkalo. Neki su odmah prokomentirali kako je trenutak objave zaruka neumjesan, jer je trenutno sva pažnja medija bila usmjerena na Meghan i princa Harryja koji obilaze afričke zemlje na svojoj turneji. Drugi su pak bili oduševljeni viješću, a treći su zamijetili sličnost između zaručnikih fotografija Beatrice i onih princa Harryja i Meghan.

Ipak, najviše komentara izazavo je princezin odabir budućeg supruga. Tajkun koji će postati dio kraljevske obitelji iza sebe ima već niz ozbiljnih veza, a jedna od njih čak je završila i zarukama. Iako do vjenčanja nije došlo, Mozzi je iz te veze dobio sina. Neki konzervativni Britanci već se pitaju hoće li budući član kraljevske obitelji dovesti i izvanbračno dijete na vjenčanje.

Princeza Beatrice trenutno je deveta u redu za britansko prijestolje te joj ne treba dopuštenje kraljice Elizabete da bi se udala.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts