Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Još jedan dokaz razdora u obitelji? Izopćena Meghan udaljena iz blizine Kraljice i Kate Middleton

princ Harry i Meghan Markle

Na svečanoj ceremoniji Dana sjećanja u Velikoj Britaniji pojavili su se i članovi kraljevske obitelji. Dotjerani, elegantni i primjereno ozbiljni, u crnini i s dostojanstvenim izrazima lica, članovi najslavnije svjetske obitelji plijenili su pažnju izgledom, ali i detaljem koji je još jednom pokrenuo šuškanja o neslozi unutar Buckinghamske palače.

Naime, kraljica Elizabeta II., Kate Middleton i vojvotkinja Camilla zajedno su stajale na jednom balkonu, dok je Meghan Markle djelovala gotovo izopćeno. Ona je dobila posve drugi balkon na kojem je stajala. Takav raspored potaknuo je znatiželjnike na propitkivanje zašto je vojvotkinja od Sussexa odvojena od ostalih dama iz obitelji.

meghan markle ss
image-177532

Ipak, iako bi mnogi odmah pomislili da se radi o novom dokazu zavade, razlog takvog razmještaja kraljevskih dana vrlo je jednostavan. Balkoni su toliko mali da na njih iz sigurnosnih razloga ne stane više od troje ljudi. S obzirom na to, tek tri najviše pozicionirane žene britanskog kraljevstva stanu na jedan balkon. Kako Meghan nikad neće postati kraljica, ona nije mogla zauzeti jedno od prva tri mjesta.

Dok su Camilla, Meghan i Kate gledale s balkona, njihovi supružnici princ Charles, Harry i William polagali su vijence kako bi odali počast poginulim vojnicima za vrijeme Prvog svjetskog rata.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

 

About The Author

Related posts