Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jolie je koristila razne taktike da zavede Brada Pitta, a sad se zna s kojom joj je to i uspjelo

Angelina_Jolie_Brad_Pitt foto Georges Biard CC_Cannes

Holivudski miljenik Brad Pitt podiže mnogo prašine svojim privatnim životom, a nakon razvoda od Angeline Jolie i dalje kruže glasine s kime se točno ovaj ljepotan viđa.

Najglasnije su one oko njegove bivše supruge Jennifer Aniston, s kojom glumac navodno čak planira i vjenčanje. Ipak, slavni par nije se oglasio po tom pitanju, a sve znamo zahvaljujući njihovim bliskim ljudima.

Brad Pitt i Jennifer Aniston.png2
image-185674

Brad i Jennifer su se rastali 2005. godine nakon što su pet godina bili u braku. Glumac se nakon razvoda vjenčao s Angelinom Jolie koju je upoznao na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”, dok su on i Jennifer još bili u braku.

Bivši tjelohranitelj Angeline Jolie Mark Behar za US Weekly je sada otkrio kako se kemija među bivšim supružnicima mogla vidjeti od samoga početka. Nije bio iznenađen kada su se vjenčali, a ni u početku kada ih je uhvatio kako se u pauzama snimanja ljube.

Prema navodima nekih ljudi bliskih paru, Angelina je koristila razne taktike kako bi zavela Brada. Tijekom snimanja filma navodno je svukla donje rublje koje se inače koristi na setovima kako bi glumci izgledali da su goli te je potpuno gola došla njemu u krevet u jednoj od scena. Svi smo vidjeli tu scenu, kaže izvor blizak paru.

Angelina i Brad AFI FEST 2015 Presented By Audi Opening Night Gala Premiere Of Universal Pictures' class=
image-185675

Brad i Angelina su se razišli 2016. godine, a Brad i Jennifer navodno uživaju u obnovljenoj romansi.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts