Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jole će zapjevati na brucošijadi u Dubrovniku

jole

 

 

Culture Club Revelin u suradnji sa studentskim zborom dovodi popularnog Jolu, koji je regionalno stekao etiketu ponajboljeg zabavljača. Jole je u Dubrovniku uvijek rado viđen gost i svakim svojim nastupom garantira dobar provod, čime iznova privlači publiku gdje god se pojavi.

jole1
image-1442

Prilika je to za sve posjetitelje da uživo poslušaju hitove “Duša od papira”, “Nosi mi se bijela boja”, “Čaša vina, “Jednina i množina”, “Zove, zove, Jole Jole”, “Kamatarka”, Samca˝, ˝Ja ti mogu biti tata˝, ˝Bagrem bijeli˝, ˝Ptice putuju˝ ali i nove glazbene uspješnice, poput velikog hit singla “Bailando solo” te „Sto godina samoće“ , i mnoge druge.

jole2
image-1443

Svoju uspješnu karijeru počinje još krajem osamdesetih kada je već stekao velike simpatije kao izvrstan zabavljač, majstor uzavrele atmosfere, a poznat je po poticanju publike na pjesmu i ples. Niz godina Jole je jedna od vodećih hrvatskih estradnih zvijezda. Njegovi hitovi pune radijske etere, koncertne prostore i možemo slobodno reći da se prava zabava ne može ni zamisliti bez Jole. Za sebe kaže da nikada nije napravio isti koncert, a imao ih je na tisuće, jer svakim novim nastupom napravi poseban show. Publika ga na svakom koncertu prihvaća s oduševljenjem i uvijek mu se kao pouzdanom zabavljaču vraća.

Bilo da se radi o manjim ili većim festama ili festivalima Jole je prava doza dobre zabave, pa će tako u veselom raspoloženju poželjeti dobrodošlicu svim studentima u novoj akademskoj godini.

Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn.
VIP ulaznice 100 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 120 kn.

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretprodajnim mjestima:
Caffe Bar B4Revelin
Caffe Bar “BRAZIL” – DOC
Caffe Bar “INSIDE”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT’S UP”
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

 

 

Piše: I.H.|Foto: facebook

About The Author

Related posts