Srpanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Johnny Depp je tužio zbog klevete, a ona je već u zagrljaju drugog: Glumica i mladi redatelj snimljeni kako razmjenjuju nježnosti

amber-heard inst

Bivša supruga Johnnyja Deppa, glumica Amber Heard, našla se na naslovnim stranama brojnih novina nakon što su potrvrđene informacije da ju je bivši suprug, tužio zbog klevete za navodno nasilje koje je preživjela tokom zajedničkog života. Ona je naime, u jednom poznatom listu objavila kolumnu u kojoj je govorila o zlostavljanju žena u braku, navodeći osobni primjer iz svog prethodnog braka. Ovo je razljutilo njenog bivšeg supruga Johnnyja Deppa čiji su odvjetnici ubrzo podnijeli tužbu protiv glumice koja bi atraktivnu Amber mogla koštati čak 50 milijuna dolara.

 

johnny depp amber heard ss
image-157598

 

No, izgleda da se Heard nije previše uzbudila povodom pisanja tiska budući da je nedavno snimljena kako razmjenjuje nježnosti sa redateljem Andyjem Muschiettijem. Paparazzi su snimili novopečeni par na ulicama Los Angelesa nedaleko od njegove kuće. Iako još uvijek nisu potvrdili svoju vezu, mediji govore kako se poznati reditelj povjerio svojim suradnicima da je već neko vrijeme u kontaktu sa jednom glumicom, a sada je već poznato o kome se radi.

 

Clipboard01
image-157599

 

Izvor Azra.ba Foto Instagram/Screenshot

About The Author

Related posts