Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jeste li spremni za jedan od najeksplicitnijih domaćih filmova?

za ona dobra stara vremena

Uz sve aktualniju temu iseljavanja iz domovine,  film „Za ona dobra stara vremena“  redatelja Eduarda Galića donosi zanimljivu dozu erotike i pikantnih scena

Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom erotike. Film „Za ona dobra stara vremena“ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.

23042018_ZODSV_remont_PROXY + -PREFIN VFX-noCC-allAUDtracks-noOPENER-noCLOSER[(037324)2018-07-06-16-46-04]
image-152136

„Kroz ljubavne scene željeli smo filmu dati ne samo dozu uzbuđenja, nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliču se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje aktualno gotovo tri desetljeća – jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali“ – izjavio je producent i scenarist filma, Dominik Galić.

For Good Old Times (1)[(038288)2018-07-06-18-33-32]
image-152137

Osim priče zanimljiva je i odlična glumačka postava, u kojoj su se našli kako mlade nade hrvatske glume, tako i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić,  Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar. Posebno mjesto zauzima ime nedavno preminulog glumačkog doajena Ive Gregurevića, kojem je ovo posljednja u cijelosti snimljena filmska uloga u impresivnom glumačkom nizu.

Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi  Ivan Zelić i Stjepan Lučić. U distribuciji Continental filma, film u kinodvorane dolazi 31. siječnja, a filmski entuzijasti među studentima moći će ga pretpremijerno pogledati u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici.

Piše D.T.  Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts