Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ”Ovo mora biti neka šala!”

Jessica Alba

Radi se i o jednoj od najljepših žena svijeta Jessici Albi, koja se pohvalila prvim snimkama iz prelijepog Dubrovnika, u koji je stigla poslovno.

Naime, Jessica tamo zajedno s kolegicom Gabrielle Union promovira novu seriju “L.A.’s Finest” u sklopu NEM-a, četverodnevnog eventa na kojem se okupljaju profesionalci iz TV industrije kako bi upoznali najnovije poslovne trendove i podijelili svoje najdragocjenije formule za uspjeh.

Jessica Alba
image-165049

Gabrielle se još jučer pohvalila fotografijama i snimkama iz jadranskog dragulja, odakle je milijunima obožavatelja poručila sljedeće: “Moj posao uopće nije loš. Ovo mora biti neka šala, dobar dan, Hrvatska! Ovo je nevjerojatno.”

Jessica Alba
image-165050

Sada se oglasila i Jessica fotografijama i snimkama s terase hotela Excelsior, a Dubrovnik je nahvalila uzduž i poprijeko.

“Ovo mjesto je prekrasno! Svjetlost, hrana, Jadran – nevjerojatno”, poručila je lijepa Jessica. Glumica je zatim i objavila nekoliko snimki s večere na koju se uputila u veselom društvu.

Jessica Alba
image-165051

U njemu se našao i vizažist Daniel Martin, najpoznatiji kao vizažist Meghan Markle, kojemu je ona dala povjerenje i na najvažniji dan u svom životu – svoje vjenčanje.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot

About The Author

Related posts