Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jesenski povratak trenda kojeg smo nekada obožavali

moda insta
Možemo se složiti kako je moda područje podložno promjenama, ali također i područje koje voli reciklirati neke stare trendove. Tajice su definitivno jedan od onih komada koji je izazvao brojne rasprave, ali u konačnici ipak izborio svoje mjesto pod modnim nebom.

Sigurni smo da ste u nešto mlađoj dobi tajice nosili svakodnevno, ali ipak njihova popularnost u dnevnim kombinacijama jenjavala je iz godine u godinu te su u konačnici postale prihvatljive jedino u sportskim kombinacijama. Iako se uz tajice vezuju mišljenja kako se radi o neukusnom odjevnom komadu, uz pravilno kombiniranje mogu izgledati iznimno stylish i chic, a nikako ne smijemo zanemariti niti činjenicu kako je riječ o iznimno udobnom komadu. Budući da su omiljene high street trgovine već predstavile jesenske kolekcije, nemoguće je ne primjetiti da upravo tajice igraju glavnu ulogu i to u kombinaciji s haljinama, suknjama, dužim džemperima, ali i ženstvenim bluzama i majicama.

@viktoriahutter

Naime, osim standardnog pamučnog materijala, tajice danas dolaze u jeans, kožnoj, pletenoj…varijanti te su apsolutno komad koji može zamijeniti obične hlače, a poigrati se možete i s krojem te odabrati trapez ili bilo koji drugi. Ono što najviše volimo kod tajica je to što su iznimno udobne i komotne, a istovremeno moderne, pa možemo zaključiti kako se radi o odabiru koji vas sigurno neće razočarati. Ono u čemu morate biti oprezni prilikom odabira tajica je njihova kvaliteta, dakle materijal mora biti gust i čvrst, nikako proziran jer ćete tako kreirati neatraktivan izgled koji u konačnici iz tajica neće izvući njihov maksimum.

Kao što smo naglasili, omiljene trgovine već su predstavile svoje modele tajica, a mi smo u nastavku izdvojili one najljepše koje će se savršeno uklopiti u svačiju garderobu.

@viktoriahutter

Uterque (3000 kn)

Bershka (80 kn)

Bershka (100 kn, 120 kn)

Stradivarius (150), Zara (150 kn)

Uterque (750 kn)

Reserved (80 kn)

Zara (150 kn), Stradivarius (200 kn)

About The Author

Related posts