Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jennifer Lopez napokon otkrila tajnu svoje impozantne linije

Jennifer Lopez ss2

Osim što je ples dobar za moje tijelo, ova aktivnost je i ključ moje sreće, izjavila je

Jedna od najljepših i najzgodnijih žena na svijetu i u svojim pedesetim izgleda impozantno. Zato osim genetike mora da postoji nešto što tome doprinosi.

Jennifer Lopez ima posebnu dijetu koja se ne temelji na izbacivanju ugljikohidrata iz ishrane. Umjesto toga, ona bira obroke koji joj daju dovoljno energije za njezine treninge i pripreme za turneju.

Jennifer Lopez ss
image-165266

Obožava sve vrste proteina pripremljene s dosta začina, koji njenim obrocima daju odličan okus. Priznaje i da voli proteinske šejkove ujutro.

– Oni mi daju temelj za ostatak dana i dosta energije – rekla je J. Lo.

Kada su grickalice u pitanju, poznata pjevačica i glumica se uvijek pobrine da sa sobom ima povrće ili voće. Iako ovo zvuči nevjerojatno zdravo, ona priznaje kako ponekad uživa i namirnicama poput čokolade i sladoleda. Kada su u pitanju alkohol i kofein, potpuno ih je izbacila iz repertoara.

Jennifer Lopez
image-165267

A što se treninga tiče, kazala je da je vrlo bitno natjerati se na tjelovježbu i kada ste najumorniji. Njezini treninzi se ne sastoje samo od plankova i čučnjeva.” Ples je oduvijek bio veliki dio mog života, a s vremena na vrijeme mi je upravo ovo savršen trening. Osim što je ples dobar za moje tijelo, ova aktivnost je i ključ moje sreće “- izjavila je.

Izvor avaz.ba Foto screenshot

About The Author

Related posts