Ožujak 21, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jelena Rozga pala na Tatjanu Jurić!

Tatjana Jurić i Jelena Rozga

Najluđi izazov postavila je na Narodnom Tatjana Jurić pred Jelenu Rozguplank intervju! Plank je jedna od popularnih vježbi u kojoj se podlakticama i nožnim prstima oslanja o pod, a stražnjica i tijelo lebde napeto iznad tla. U ovom slučaju Rozgino tijelo je lebdjelo iznad Tatjane Jurić koja je provjeravala koliko dugo Rozga može izdržati u planku.

Tatjana Jurić i Jelena Rozga
image-123434

Rozga je u najčudnijoj pozi za intervju kroz smijeh rekla da nikad nije radila ovakvu budalaštinu. Nije htjela otkriti kad se prvi i zadnji put poljubila s dečkom. „Neću ti reć’!“ – izustila je Jelena i pala na Tatjanu. Obje su prasnule u smijeh. Rozga je na kraju uspjela izdržati 18 sekundi u planku i izazvala sve buduće plank natjecatelje u Splenkaj me! izazovu.

Jelena je uoči turneje u Australiji na Narodnom promovirala svoju novu pjesmu ‘Najbolji dan’ za koju uskoro izlazi spot.

Tatjanu Jurić je zanimalo bi li izabrala isti put da mora sve ispočetka. „Da! Apsolutno da. Radila sam sigurno neke krive stvari u životu i karijeri, ali naučila sam puno na tim greškama“, rekla je Jelena.

“Devedesetih je vjerojatno svaka djevojka htjela biti pjevačica Magazina, tako i ja. Ali, nisam imala nikog tko je bio u glazbi. Međutim, eto tako su se posložile karte. Kad nešto jako želiš, valjda ti se tako i ostvari.“

Rozgin prošlogodišnji hit ‘Ne pijem, ne pušim’ ušao je u top 10 najboljih pjesama 2017. godine prema izboru slušatelja Narodnog na Danu najbolje domaće glazbe, a za album ‘Moderna žena’ dobila je priznanje za najprodavaniji album od strane Hrvatske diskografske udruge.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts