Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jelena Rozga i Danijela Martinović ambasadorice su aktivnije Hrvatske

Danijela Martinovic_ETS

Središnji događaj Europskog tjedna sporta sutra na zagrebačkom Bundeku

Popularne glazbenice Danijela Martinović i Jelena Rozga pridružile su se brojnim sportskim zvijezdama u promociji aktivnije i zdravije Hrvatske. Zagrebačko jezero Bundek sutra u subotu, 12. rujna od 10 do 22 sata biti će dom središnjem Nacionalnom događaju prvog Europskog tjedna sporta. Danijela i Jelena pozivaju na događaj koji će se odvijati u sedam tematskih kutaka.

«Iako smo sportska zemlja, statistike govore kako nismo dovoljno aktivni. Moj posao zahtijeva i dobru kondiciju pa tako redovno vježbam i preporučujem svima da odvoje dio vremena svakog dana te izaberu rekreaciju i vježbu koja njima najbolje odgovara. Zaista je potrebno malo kako bismo se doveli u formu i živjeli zdravije!» – rekla je Jelena Rozga.

Jelena Rozga_ETS
image-32616

Službeno otvorenje središnjeg obilježavanja Europskog tjedna sporta započinje sutra u 9 sati biciklističkom turom uzvanika od Europskog trga do Bundeka. Brojne sportske zvijezde očekuju se na Bundeku tijekom cijelog dana, a svi su sadržaju besplatni za sve posjetitelje. Oni uključuju: biciklizam, Dharma Jogu, utrku za djecu, Fokus point pilates trening, Zumbu, savate, nanbudo, aikido, capoeiru, judo, hrvanje kao i ostale brojne sportske aktivnosti. Građani će moći zaigrati tenis, košarku i nogomet. Bit će tu KHL Medveščak i njihova maskota koja će se igrati s djecom, a svoje će promocije imati i klubovi Dinamo, Cibona i Cedevita.
Danijela Martinovic_ETS
image-32617

«Pozivam sve na Bundek. Pridružite nam se u brojnim sportskim aktivnostima i treninzima. Sport i vježba sastavni su dio moje svakodnevice i vjerujem kako će i vama život učiniti kvalitetnijim!» – izjavila je Danijela Martinović.

Na Europskom trgu u 17.45 sati sutra će se održati finale projekta Pokreni se. Više od 300 prijavljenih vježbača odradit će kružni trening pod vodstvom Renate Sopek i Ivana Antunovića. Uz besplatna savjetovanja vježbači će moći razmjeniti iskustva i s brojnim sportskim zvijezdama kao što su Mihovil Španja, gimnastičar Marijo Možnik, nogometaši Dinama Angelo Henriquez i Eduardo, hokejaši Medveščaka, plivač Mario Todorović, vaterpolist Mladosti Ivan Marcelić i njegov bivši kolega Dubravko Šimenc.


Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske u prvom Europskom tjednu sporta, koji se održava od 7. do 13. rujna 2015. godine ima cilj potaknuti Hrvatsku na tjelesnu aktivnost (#BeActive) te ih motivirati da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Europski tjedan sporta namijenjen je građanima svih dobnih skupina bez obzira na tjelesnu pripremljenost. Više informacija o samom događaju, kao i prijave za sudjelovanje možete pronaći na službenoj web stranici: www.europski-tjedan-sporta.hr

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts