Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola!

Jednu od nauspješnijih karijera u povijesti modnog svijeta ostvarila je Cindy Crawford, koja se manekenstvom počela baviti prije 30 godina, a čija ljepota do danas još uvijek nije izblijedila.

Cindy je danas 53-godišnja uspješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke, što je ovih dana učinila i na svom profilu na Instagramu. Na taj se potez odlučila tri dana nakon što je ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

Naime, na nedavno održanom panelu na kojem je sudjelovala u organiziciji Women’s Wear Dailyja, pričala je o zlobnim i negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira bez odjeće u pletenoj stolici.

Cindy Crawford
image-165696

“Sjećam se da je neka zločesta osoba na Instagramu, gdje ih se zna podosta naći, objavila nešto u smislu ‘zašto ovo još uvijek radiš u tim godinama?'”, izjavila je Cindy i upitala postoji li uopće dobna granica u kojem golotinja nije prekrasna.

Cindy se aktivno bavi modelingom i kaže kako je zapravo negativni komentari koje dobiva na račun svojih godina zapravo ohrabruju i potiču da radi još više. “Te negativne reakcije su dio razloga zašto još uvijek radim snimanja”, priznala je.

Cindy Crawford
image-165697

Spornu crno-bijelu fotografiju snimila je s namjerom da ljudi vide kako je golotinja prekrasna u bilo kojoj dobi.

“Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mjesta na kojima se želim divno osjećati gola, u svom privatnom životu, sa suprugom”, objasnila je slavna manekenka.

Cindy se za poduzetnika Randea Gerbera udala 1998. godine i roditelji su dvoje djece, 17-godišnje kćeri Kaie i 19-godišnjeg sina Presleyja, koji su također krenuli majčinim stopama u svijet mode i bave se modelingom.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot

About The Author

Related posts