Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jedna od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera – Tess Gerritsen: Posljednji preživjeli

Posljednji-prezivjeli_ Tess Gerritsen_Posljednji preživjeli_SBP

Tess Gerritsen ostavila je neizbrisiv trag u svijetu napetih, uzbudljivih i obožavanih kriminalističkih trilera. Autorica u najnovijem romanu „Posljednji preživjeli“ donosi nevjerojatno uzbudljivu i originalnu priču kojom se nastavljaju opasne avanture istražiteljskog para kojeg čine detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles. Ovaj popularni dvojac slavi svoju jubilarnu desetu avanturu na hrvatskom jeziku u prijevodu Dade Čakala. Prema romanima Tesse Gerritsen snimljena je i uspješna televizijska serija „Cure na zadatku“.

Nagrade i priznanja, kako publike tako i kritike, obilježili su spisateljsku karijeru ove neponovljive autorice. Gerritsen se nebrojeno mnogo puta udobno smjestila na vrhove ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today. Na njezinim policama nalaze se nagrade za najbolja dostignuća u svijetu napetih kriminalističkih priča kao što su Rita ili Nero. U karijeri koja traje tri desetljeća, Gerritsen je prodala preko 30 milijuna primjeraka knjiga, a njezini su romani prevedeni na 40 svjetskih jezika.

 

 

Posljednji-prezivjeli_ Tess Gerritsen_Posljednji preživjeli_SBP
image-183296

 

 

Kad se istražiteljice nađu u školi koja je osnovana kao utočište za djecu koja su izgubila roditelje u nasilnim okolnostima, dugo će im trebati  dok zaključe da troje djece nije trebalo preživjeti i da sudbina njihovih roditelja očekuje i njih. No kad se na školskom imanju dogodi ubojstvo istražiteljice će shvatiti da je ubojica bliže no što su očekivale…

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući romane: „Harem mrtvih duša“, „Vrt kostiju“, „Klub Mefisto“, „Samo prividna smrt“, „Dvojnica“, „Grijesi“, „Šegrt“, „Kirurg“ i „Mjesto za ubijanje“.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts