Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jedini način do željene linije

dijeta

Jedini pravi i Ispravan put do željene linije je uravnotežena i redovita prehrana koja uključuje namirnice bogate vlaknima koje suzbijaju apetit i pomažu da ne posežete za onime što može naškoditi vašem trbuhu.

Ove namirnice smatraju se prirodnim metodama suzbijanja gladi.

Bademi

Orašasti plodovi smatraju se izvrsnim zalogajem za suzbijanje gladi u poslijepodnevnim satima. Ali posebno bi vam mogli koristiti bademi koji su puni vlakana, bogat su izvor antioksidanata, vitamina E i magnezija. Pojedite šaku badema kad osjetite iznenadan nalet gladi.

Đumbir

Ova biljka ima nevjerojatna ljekovita svojstva. Stimulira probavni sustav, ublažava mučnine i suzbija apetit. Prema maloj studiji iz 2012. godine, muškarci koji su konzumirali đumbir tijekom doručka, osjećali su se sito najmanje tri sata nakon obroka. Možete konzumirati čaj od đumbira ili čak suplemente đumbira nakon savjetovanja s liječnikom.

Ekstrakt zelenog čaja

Ekstrakt zelenog čaja izvrsno je sredstvo za sagorijevanje masti i smanjenje apetita. Sadrži dva glavna spoja koja pomažu u procesu mršavljenja – kofein i katehine. Studije sugeriraju da katehini također pomažu potaknuti metabolizam, što je ključno kada namjeravate smršavjeti. Popijte 200 do 250 ml zelenog čaja dva puta dnevno za učinkovite rezultate.

 

 

Izvor Metro-portal.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts