Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Je li slavni nogometaš zbog ove seksi 26-godišnjakinje na trenutak zaboravio na svoju bujnu crnku?

Viktoria Odincova

Poznato je da su Ruskinje jedne od najljepših žena svijeta, a krunski dokaz toj tezi svakako je i ljepotica Viktoria Odincova, model i manekenka bujnih grudi i skladnog tijela koja žari i pali modnim pistama, ali i Instagramom.

Seksi 26-godišnjakinja iz St. Petersburga proslavila se u rodnoj Rusiji, ali i diljem svijeta, kao voditeljica i manekenka, a sada ju je javnost upoznala kao i ljubavnu metu interesa slavnih nogometaša.

Viktoria Odincova
image-180129

Naime, Viktoria tvrdi da joj se najpoznatiji i najbogatiji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, upucavao, no da ona s njim ipak baš ništa nije željela imati.

Ispričala je da joj se portugalski nogometaš javio preko Instagrama, no ona mu nije ni odgovorila na poruku.

“Napisao mi je: ‘Bok, kako si?’ Poruku sam odmah obrisala, nije mi ni palo na pamet dati mu šansu. Između ostalog i zato što znam nekoliko cura kojima se tako upucavao”, ispričala je atraktivna Viktoria.

Priznala je da se nekima koji su joj slali poruke ipak javila, primjerice Lewisu Hamiltonu i Neymaru. S Lewisom je postala toliko bliska da joj je nedavno čestitao rođendan, no tvrdi da ni s njim nije spavala.

Zanimljiva je ova Vikijina tvrdnja i zbog toga đto je Cristiano navodno u jako sretnoj vezi sa svojom Georginom Rodriguez, zanosnom crnkom bujnih oblina.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
image-180130

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts