Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Je li novi bezobrazluk Harryja i Meghan na vidiku? Ovaj potez mogao bi ozbiljno naljutiti Kraljicu

princ harry, meghan markle, kraljica elizabeta ss

Kada su ovog ljeta vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odbili poziv kraljice Elizabete da ljetuju s njom u Škotskoj – javnost, ali i kraljevska palača ostali su u šoku. Posebna čast ljetovanja ili provođenja praznika s Kraljicom trebala bi se itekako cijeniti, no čini se da princ Harry i Meghan Markle to još nisu shvatili.

Naime, šuška se kako će svojih 6 tjedana odmora u SAD-u dodatno produžiti na cijele zimske praznike, što bi značilo da neće provesti Božić s kraljicom Elizabetom, Harryjevom bakom, koja za blagdane voli imati članove obitelji uza sebe.

kraljevska obitelj ss
image-177375

S obzirom na to da će Meghan i Harry provesti američki Dan zahvalnosti u Los Angelesu s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, moglo bi se dogoditi da odluče produžiti svoj odmor i dodatno distancirati od Velike Britanije i kraljevske obitelji.

Ovo će biti prvi Božić malenog Archieja, sina Harryja i Meghan, pa bi Kraljica žarko željela da se i Sussexovi pojave na njezinu božićnom domjenku koji svake godine tradicionalno organizira na svom imanju u Norfolku, no kako sada stvari stoje – ništa nije sigurno.

Kraljevska obitelj
image-177376

Ako Harry i Meghan stvarno odluče provesti Božić u SAD-u, bit će to presedan na koji javnost vjerojatno neće dobro reagirati. S obzirom na to da stručnjaci za kraljevsku obitelj i izvori bliski Kraljici već mjesecima napominju kako je obitelj jako zabrinuta zbog ponašanja Sussexovih, takav postupak samo će doliti ulje na vatru ionako narušenih odnosa.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts